Tässäpä joulun ajaksi kortteilua:

Askartele kortti, johon liität jonkun tarkoitukseen sopivan lorun/runon/mietelauseen. Esimerkiksi lapselle tulevaan onnittelukorttiin voi liittää lorun tai lasten runon. Aikuisille meneviin kortteihin voi laittaa henkevämpiäkin runoja niin halutessaan=) Ideana tässä haasteessa on antaa toisille ideoita varastoon jos tarvitsee tietynlaista korttia loruineen ja runoineen. Runo voi olla myös mietelause tms. Eli pelkkä "onnea" ei tässä tapauksessa riitä, vaan jotain vähän syvempää ;) Tarkoituksena on kirjoittaa myös kyseinen mietelause/runo/loru kortin yhteyteen, jotta muutkin blogilaiset voivat sen ottaa ylös niin halutessaan (laitathan myös tekijän). Kortti voi olla mikä tahansa; onnittelu, suruvalittelu jne..

 

Kortteiluaika kestää 31.12.2009 klo 24:00 asti (koitan mahdollisimman pian määräajan umpeutumisen jälkeen tuumailla palkinnon saajan )

Palkintona on Inkadinkadon poro-leimasin

--> PALKINNON SAAJA ON TÄLLÄ KERTAA ARMIIDA. IHASTUIN KOVIN HÄNEN PIIRTÄMÄÄNSÄ NALLEHAHMOON, HIENOA ETTÄ JOKU PIIRTÄÄ ITSE! KORTTI JA LORU OLIVAT YHTENÄINEN KOKONAISUUS.

Villakeijun mallikortti tulee jos on tullakseen, onhan se jo nähty mikä homman nimi on, heh ;)

No tässäpä nämä mallikorttini tulivat kuitenkin ;)

 

Tätä korttia ajattelin rippionnittelu tai lakkiaisonnittelukortiksi. Ihastuin niin kovin tuohon leimasimeen, otin niitä Villakeijuunkin myyntiin.

 

Tekstin kirjoittaja ei ole tiedossani, poimin sen joskus kaverini runovihkosta, jossa ei ollut tekijää.

 

 

Toisen korttini tein miehelle. Miehille on ollut hankalampi keksiä hyviä aiheita kortteihin ja etenkin vanhemmille miehille. Löysin kuitenki ihanan leimasimen ja heti tuli mieleeni Eino Leinon runo Rauha, jonka kirjoitin kortin sisälle. Ihastuin tähänkin leimasimeen ja otin muutaman myyntiin Villakeijuun.