Paikalla olivat Riikka, Tarja, Seija, Sirpa, Johanna ja viimeisenä kävisi Soili ;) Kiitos kaikille teille jotka teitte päivästä ihanan, oli mukava askarrella yhdessä=)

Tässä hieman päivän kulusta..

1) Heräsin aikaisin aamulla leipomaan.............. kunhan ensin olin kaahannut hurjasti ABC:lle ostamaan tarvikkeita aamulla viimetingassa, näitäkään tarvikkeita kun ei voinut mitenkään tarkistaa aiemmin, edellisenä päivänä..?=) ei niin, viimetippa on paras, aina, kaikessa!=) Ja heinäkuun viimeinen päivä ja heinäkuun kukkapoweria leipomuksissa..

Jatkan tätä huomenna.. nyt on kello niin paljon.. ja viimyön univelat leipomusten ja maissijauhojen metsästys varmaan unissanikin.... =)

jatkoa aamulla..

Kirppiskamoja ;) Sitä vissiin tulee aina itse kullakin hankittua välineitä joita ei tarvikkaan ;)

Pöydälle kertyi vähän sitä sun tätä ja askarreltiin vähän sitä sun tätä=)

Ken on ostanut kaikenlaisia laitteita ja vermeitä ja kaipaa käyttöopastusta niin näissä ryhmätapaamisissa lyödään päät yhteen ja kokeillaan....=) Tässä bigshot kokeiluja..

Kortin tekijät ottavat joulun varman päälle.. siis heinäkuun viimeinen päivä ja joulukuusia stanssattiin ;)

 Ja klingelingekling, jouluisissa tunnelmissa jatketaan!=) Tässä Riikan värityskokeiluja, jokainen kissa eri väritystekniikoilla: Vasemmanpuoleisin on kuivapastelleilla, keskimmäinen distresseillä ja oikeanpuoleista en muista ennenku Riikka kertoo ;) Ja varmaan Riikan blogistakin voi kurkata.. (jälkimaininta: oikeanpuoleiset on inktenset)

Jeah, jouluinen tunnelma jatkuu.. ajattelin tässä tehdä ees yhen joulukortin valmiiks asti että olis jotain mitä ees jollekin tutulle lähettää jouluna=) Tässä vain lähikuva kortista, joulupallo päällystetty koholakalla ja kissa on laittanut viiksiinsä kultaiset joulupallot!=) Kiitos Tarjalle kisuleiman lainasta=)

 

 

Viilentääkö tämä talvisten kuvien värjäys jotenkin tätä heinäkuun hellettä??=) Tässä Riikan ihania kokeiluja, oli bongannut jostain tämän idean että ensin stazonin mustalla musteella painettii tuo lumiukkokuva valkoiselle helmiäiskartongille ja sitten koko paperi värjättään distressin sinisillä musteilla jonka jälkeen  semmoisella ihmekynällä (fantastix tai jotain sinnepäin..) hangattiin väri pois lumiukon kohdalta. Sen jälkeen "hammasharjalla" roiskittiin vettä taustan päälle ja vesiliukoinen distres ink muste vetäytyi niistä kohdista lumisen näköiseksi=)

No pitihän minunkin tuota Riikan vinkkaamaa tekniikkaa kokeilla heti kun kaikki olivat lähteneet, mutta mulla ei ollut tuota fantastix-ihmekynää (vielä) ja käytin pumpulipuikkoa ja eihän siitä kovin mitään tullut kun se pumpulipuiko jotenkin nyppääntyi ja ne irtosi paperille ;) Ja tuota helmiäiskartonkiakaan mulla ei ollut kun yks tuommoinen pala kun se loppui kaupasta ja mulla oli jossain vaan omissa kätköissä pikku pala jäänyt, onneksi sen verran että pääsinkokeilemaan=) Nyt siis odotellaan kauppaan helmiäiskaronkia ja ihmekyniä ;)

Ehkä otetaan syksymmällä uusiksi joulukorttiaskartelun merkeissä?? Siis virallisesti jouluaskartelun merkeissä, tämähän nyt oli vasta tämmöistä alkulämmittelyä heinäkuun helteessä jouluaskartelua..?=)