Sydän on tehty seuraavasti:

-Levitin vanerisydämeen ensin superlonilla distress inkin vintage photo mustetta (jotta sain pohjan ruskeaksi, voi tehdä monella muullakin värillä/maalilla)

-Päälle maalasin distress crackle paintin sävyllä tattered rose (aavistuksen haaleanpunainen, lähes valkea mutta se pieni häivähdys vaaleanpunaisen sävyä) Noissa crackle painteissa on korkissa kiinni sivellin jolla maalin saa kätevästi maalattavaan kohteeseen. Maali on "paksuhkoa" eikä sitä ole tarkoituskaan sivellä tasaiseksi, ohueksi, vaan maalia saa olla ihan reilusti ja se krakleerautuu eri tavalla eri kohdista maalin määrästä riippuen. Työ jätetään kuivumaan ja kuivuessaan se itsessään krakleerautuu eli "halkeilee" ja pohjaväri tulee näkyviin (tässä tapauksessa ruskea, musteella värjätty ruskea pohja)

Tämä perhonen on tehty maalaamalla crackle paintilla tavallinen kartongista tehty perhonen. Kun se on kuivanut, niin reunoihin olen superlonin palalla levittänyt distress inkin mustetyynystä vintage photoa, saadakseni reunoista vanhahtavan näköiset.