MEITÄ OLI 12 ILOISTA ASKARTELIJAA LATURASTI-MAJALLA   TO 17.5.2012

 

1.Tässä Eeva Aartovaara-Snellman opastaa tuikkukortin tekoa

      2.Tuikkukortin teossa käytettiin nuuttausalustaa

 3.Tässä valmiita kortteja (en nyt muista mikä oli kenenkin mutta voi käydä kommentoimassa viestiketjuun mikä oli kenenkin tai voi laittaa mulle sähköpostia niin lisään suoraan kuvaan ;)

3.Seija on joka paikan pelastus kun ikinä en muista ottaa mitään pöytäroskiksia niin jos on vaan vähän jottain paperinpalaa niin Seija se opastaa roskiksen taittelun!!=)

      

4.Roskis tuli ohjelmanumeroksi myös toisessa mielessä...mitäs tässä alapuolella olevassa kuvassa oikein tapahtuukaan... -Herravarjele, kuka on heittäny näin hienoja silppuja roskiin!!!!!!=) =) =)    (näinhän sen kyllä pitäisi mennä, ihminen voisi käyttää säästeliäästi, voisi hyödyntää myös pienemmät paperinpalaset..)

 

5.Meitä oli 12 iloista askartelijaa paikan päällä. Päivän uurastuksen ja hassuttelun jälkeen askartelijat pakkasivat ja lähtivät kukin koteihinsa uusine ideoineen ja mukavine muistoineen yhdessä vietetystä päivästä. Alla olevassa kuvassa järjestäjät Johanna ja Eeva jäivät vielä järjestelmään paikkoja ja muistelemaan mukavaa päivää. Kiitos kaikille!=) Syksyllä sitten uudestaan.