Niimpä minäkin sitten perustin ihan oman kortteiluhaasteen. Sain inspiraatiota tähän P*skarteluhaasteesta sekä Jehkotar Cardchallengesta, joiden napit löytyvät blogini oikeasta ylänurkasta.

Kortteiluhaasteeni eivät ole säännöllisiä, vaan järjestän niitä aina kun on sopiva aika siihen. Ilmoitan jokaisessa haasteessa milloin osallistumisaika päättyy.

Palkinnon kustantaa Villakeiju-yritys.

Koska itse tämän kortteiluhaasteen pistän pystyyn ja kustannan sen pienen "palkinnon", otan täyden yksinoikeuden päättää millä tavoin päätän kenelle sen annan. Palkinnon saantien kriteereinä saattaa olla esim. esteettinen kauneus, rohkeus käyttää erikoisia materiaaleja tai värivalintoja tai joku kerta saatan arpoa palkinnon kaikkien osallistujien kesken. Villakeiju kustantaa myös palkinnon lähetyksen.

Osallistuminen tapahtuu siten, että jokaisen perästä löytyy kommenttikohta, josta voit kommentoida nimimerkilläsi, johon lisäät myös SUORAN OSOITTEEN sivulle, josta haastekorttisi löytyy. En ala etsimään kortteja muilta sivuilta, ellei se aukea suoraan.

Ilmoitan jokaisen haasteen jälkeen kenelle palkinto on mennyt ja millä perusteilla.

Toivon, että osallistut vain itse tekemilläsi korteilla, etkä käyttäisi korttia muihin haasteisiin. Tämän jätän osallistujien itsensä omalle tunnolle.

 -->napin saa laittaa "matkaan" ;)