KORTTEILUHAASTE 1

OHJE: Tee kortti, joka kertoo sinusta. Olisi mukavaa, jos liittäisit korttisi yhteyteen pienen kuvauksen itsestäsi ja millä tavoin kortin elementit kuvastavat sinua. Haluan tutustua muihin kortintekijöihin=)

AIKA: Kortteiluhaaste 1 alkaa  maanantaina 19.10.2009 ja aikaa kortteilla on maanantaihin 26.10.2009 klo 24:00 asti. Käyn läpi kortit samaisella viikolla ja ilmoitan tällä sivulla sekä henkilökohtaisesti "palkinnon" saajalle.

"PALKINTO": tällä kertaa palkintona on A5 kokoisia askartelupapereita sekä muutama nauha

 

VILLAKEIJUN "MALLIKORTTI"

Tämä kortti kertoo minusta tämänhetkisessä elämäntilanteessa. Ennen pystyin näkemään vain tummia, synkkiä värejä. Sittemmin olen pikkuhiljaa löytänyt elämäniloa ja turvallisuuden tunnetta, mikä näkyy myös uusien värien löytämisenä. Annan itselleni nykyisin luvan oikein liioitellun vaaleanpunaisiin rinsessajuttuihin, koska se vaihe jäi joskus elämättä =)

Korttini kuvastaa itsessäni myös sitä miten tärkeää askartelu ja muut kättentyöt ovat minulle: Kun muualla maailmassa pimenee, pommit paukkuvat ja tapahtuu kaikkea ikävää, niin minä istun neljän seinän sisällä lämpöisessä, turvallisessa kodissani askartelemassa kaikkea ihanaa ja toivon että kaikki paha pysyisi poissa =) Mietin aina miksei kaikki maailman ihmiset vaan voisi istua askartelemassa yhdessä ja maailmassa olisi rauha, heh ;) Askartelu on ollut minulle aina terapeuttista, nuoresta lähtien olen aina voinut turvautua askarteluun kun on ollut vaikeaa. Mitä materiaalivalintoihin tulee, pidän enemmän luonnonläheisistä, pehmeistä materiaaleista kun kaikesta kiiltävästä ja kovasta.

 

 

KORTTEILUHAASTEEN 1 PALKINNON ON TÄLLÄ KERTAA ANSAINNUT LOREAL BLONDI, ONNITTELUT!=)

PERUSTEET: HUOMIONI KIINNITTYI  KORTISSASI SIIHEN, ETTEI SE OLE IHAN PERINTEINEN KORTTI, VAAN  SINULTA LÖYTYY SELVÄSTI SILMÄÄ UUDENLAISIIN KOKEILUIHIN JA KORTIN "YPÄRISTÖN" RAKENTAMISEEN. OLET MYÖS TAIDOKKAASTI VÄRITTÄNYT LEIMAKUVAT.